20 November 2009

Πολεμοκάπηλοι και ανάλγητοι

Από τον «Αδ. Τύπο», 17/11/2009

Ο επικεφαλής των στρατιωτικών ιερέων του Ισραήλ, ραβίνος Αβισάι Ρόνσκι, κάλεσε τους στρατιώτες της χώρας να μην δείχνουν έλεος στους εχθρούς τους και εγκωμίασε τη διαγωγή τους κατά την επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, τον Δεκέμβριο του 2008 και τον Ιανουάριο του 2009, όπως αναφέρεται σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Χααρέτζ»...


- «Αυτοί που δείχνουν έλεος προς τον εχθρό ενώ αυτός ο τελευταίος δεν αξίζει οίκτο, θα είναι καταδικασμένοι», προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο ραβίνος Ρόνσκι, ο οποίος έχει βαθμό στρατηγού, μιλώντας σ' έναν οργανισμό που συνδυάζει θρησκευτικές σπουδές και στρατιωτική υπηρεσία, στον εβραϊκό οικισμό Καρνέι Σομρόν, στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη του Ιορδάνη.
Η εβραϊκή θρησκεία και οι εβραϊκές γραφές (Π.Δ.) αποτελούν την πολεμική Ιστορία αυτού του λαού. Πουθενά δεν αναφέρουν οτιδήποτε για «αγάπη» και τα λοιπά κουραφέξαλα που αναμασούν οι χριστιανοί. Εκεί επικρατεί η επιβολή και καταπίεση έναντι των «αλλόθρησκων» και δεν το κρύβουν! Οι δικοί μας είναι επιπλέον και υποκριτές!