20 October 2011

Αύριο είναι η συντέλεια του κόσμου...

Για το Σάββατο 21 Μαΐου είχε προβλέψει ο χριστιανός προφήτης Χάρολντ Κάμπινγκ, ένας 89χρονος βαπτιστής ιεροκήρυκας από το Όκλαντ της Καλιφόρνια, ότι, «περίπου στις 6 το απόγευμα (ώρα δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα) το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα "ρουφηχτεί" από τον Παράδεισο και οι υπόλοιποι θα πάνε κατευθείαν στην Κόλαση... μετά θα επέλθει δε η συντέλεια του κόσμου».

Η ημερομηνία της 21ης Μαΐου δεν ήταν τυχαία, αλλά τότε είχαν συμπληρωθεί 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του έτους 33 μ. Χ., που πιστεύει ο προφήτης ότι ήταν η ημέρα της Σταύρωσης. Ο αριθμός 722.500, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σημαντικός επειδή βγαίνει αν πολλαπλασιάσει κανείς τρεις ιερούς αριθμούς (5, 10 και 17) μεταξύ τους, δύο φορές. Βέβαια, ο ίδιος αριθμός προκύπτει άμα πολλαπλασιάσει κάποιος τους ιερούς αριθμούς 2 και 361.250 ή τους επίσης ιερούς αριθμούς 4 με το 180.625, αυτά είναι όμως ανώτερα Μαθηματικά και δεν θα τα καταλάβετε.


Ο ιεροκήρυκας υποστηρίζει επίσης ότι πρόσφατες φυσικές καταστροφές, όπως οι σεισμοί στην Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αϊτή, είναι πρόδρομοι της επικείμενης καταστροφής, όπως και η διάβρωση των κοινωνικών αξιών. «Οι κλοπές, τα ψέματα, η κακία και η σεξουαλική διαστροφή στην κοινωνία μας λένε κάτι» τονίζει ο ίδιος. Και καταλήγει: «Το ίδιο και το κίνημα των ομοφυλόφιλων. Το έστειλε ο Θεός ως σημάδι για τη συντέλεια του κόσμου». Τρέμετε άθεοι και άπιστοι, ο κύριος θα σας τιμωρήσει με συνδυασμούς μαγικών αριθμών!

Θα μου πείτε ότι δεν συνέβη το ποθούμενο από τον Κάμπινγκ, ο οποίος στο τέλος της ζωής του θέλει να πάρει μαζί του και όλη σχεδόν την ανθρωπότητα κάπου 7 δισεκ. άνθρωποι, αφαιρουμένου ενός 2% που είναι οι «εκλεκτοί του θεού» και, παρεμπιπτόντως, οπαδοί του Κάμπινγκ. Σωστά διαπιστώσατε ότι δεν έγινε τίποτα και ο λόγος είναι ότι ο προφήτης είχε κάνει κάποια υπολογιστικά λάθη. Άνθρωπος ων -πέρα από προφήτης- κάνει και αριθμητικά λαθάκια ο γέροντας, πού να τα προλάβει όλα μόνος. Σημειωτέον ότι, από τα χρήματα του ποιμνίου του, έχει μαζέψει πολλά εκατομμύρια δολάρια και είναι ο ιδιοκτήτης 66 ραδιοφωνικών σταθμών μόνο στις ΗΠΑ.

Και καλά, έπεσε 5 μήνες έξω, θα τον σκοτώσουμε τον άνθρωπο; Ουχί! Αύριο 21 Οκτωβρίου θα έρθει η ποθούμενη (από τους σαλταρισμένους) καταστροφή, θα αρχίσει από την Ανατολή, όπως αλλάζει η ημερομηνία και θα προχωράει στη Δύση. Ο Κάμπινγκ, καθισμένος αναπαυτικά στην Καλιφόρνια, θα βλέπει την αναμετάδοση της καταστροφής όλο και δυτικότερα, οπότε κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ο αρχάγγελος των Ιουδαιοχριστιανών για να πάει τον ίδιο, ως εκλεκτό χριστιανό, στον παράδεισο...

Άμα αύριο περί το μεσημέρι αισθανθείτε σεισμό, σκότος και πλημμύρες, μην παραξενευτείτε, θα είναι η συντέλεια του κόσμου... Ετοιμαστείτε, αν ανήκετε στους εκλεκτούς του 2% να πάτε παράδεισο, αλλιώς θα πάτε, ιδίως άμα γράφετε και διαβάζετε στο γκρουπ των αθέων στο Facebook, κατευθείαν στην κόλαση...

Καλή κόλαση, λοιπόν, σύντεκνοι!