25 April 2010

Οι γυναίκες προκαλούν ηφαίστεια και σεισμούς...

Τελικά, οι άσεμνες γυναίκες φταίνε για τους σεισμούς!
(ΤΑ ΝΕΑ, 20/4/2010)


Άλλη μια θεωρία για τη δημιουργία των σεισμών προσθέτει από το Ιράν ο κληρικός Χογιατολεσλάμ Καζέμ. Όπως ο ίδιος δήλωσε στη διάρκεια των προσευχών της περασμένης Παρασκευής, οι πιστοί πρέπει να ακολουθούν τους αυστηρούς κανόνες σεμνότητας που υπαγορεύει η θρησκεία τους, για να προστατευτούν.

«Πολλές γυναίκες που δεν ντύνονται σεμνά παρασύρουν τους νέους άνδρες και σκορπίζουν τη μοιχεία στην κοινωνία, κάτι που αυξάνει τους σεισμούς», είπε.

«Τι να κάνει κάποιος για να προστατευτεί από το σεισμό και να μην θαφτεί κάτω από ερείπια; Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να βρει καταφύγιο στη θρησκεία και να ακολουθήσει τον ηθικό κώδικα του Ισλάμ».

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε σεισμούς τα τελευταία χρόνια, τις τελευταίες δεκαετίες, τους τελευταίους αιώνες στο Ιράν. Ο Χογιατολεσλάμ βρήκε την αντισεισμική θεραπεία!

Aποκαλυπτικές Ιρανές προκαλούν... σεισμό
(Καθημερινή, 24/4/2010)

«Γυναίκες, ενωθείτε, να δούμε αν θα προκαλέσουμε σεισμό!» Μια νεαρή Αμερικανίδα φοιτήτρια, που έμαθε τα όσα υποστήριξε Ιρανός κληρικός την περασμένη εβδομάδα, ότι δηλαδή οι γυναίκες με αποκαλυπτικό ντύσιμο ευθύνονται για τους σεισμούς, βάλθηκε να αποδείξει του λόγου του το κωμικό και αναληθές. 

Η νεαρή Τζένιφερ ΜακΚράιτ κάλεσε διαδικτυακώς –εννοείται– τις γυναίκες να βάλουν ό,τι ελαφρύτερο διαθέτουν την ερχόμενη Δευτέρα 26 Απριλίου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως θα προκαλέσουν σεισμό. Ας ενώσουμε τα προκλητικά σώματά μας για να ταρακουνήσουμε τη γη, λέει λίγο-πολύ η φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και δεδηλωμένη άθεη. 

Επιτέλους, ο κόσμος βαρέθηκε πια τις γελοίες αντιεπιστημονικές και μισογυνικές εικασίες, όπως αυτή του Ιρανού κληρικού και καμιά φορά η διακωμώδησή τους είναι η καλύτερη λύση, παρατήρησε η ίδια.

Οι αμαρτίες προκάλεσαν την έκρηξη του ηφαιστείου...


Δεν είχα καμιά αμφιβολία ότι το ηφαίστειο στην Ισλανδία έβγαζε τέφρα για να τιμωρήσει όλους τους άθεους... Το λένε και οι ορθόδοξοι πατέρες μας: Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία οφείλεται στην "οργή του θεού"! Η Ισλανδία έχει δώσει δείγματα νεοπαγανισμού και ο θεούλης εκδικήθηκε τους αμαρτωλούς Ευρωπαίους με την έκρηξη ηφαιστείου. Με την ευκαιρία υπενθυμίζουν τι συνέβη στα Σόδομα και Γόμορρα των εβραϊκών γραφών!

Βέβαια, στο συγκεκριμένο ηφαίστειο προκαλούνται εκρήξεις εδώ και χιλιάδες ή εκατομμύρια χρόνια, πολύ πριν εγκατασταθούν εκεί Βίκινγκς και αποτελέσουν τον πρώτο πληθυσμό της σημερινής Ισλανδίας. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες! Ενδιαφέρον είναι ότι χαίρονται και πολύ οι παπάδες για το ηφαίστειο, θέλουν μια καταστροφή, ένα ολοκαύτωμα για να επιβεβαιωθούν και δικαιωθούν... Θα μαζέψουν έτσι και μπόλικο ποίμνιο γύρω τους!

Εγώ θα ζητούσα από τους σεβαστούς πατέρες να κάνουν μια πολύμηνη νηστεία για μας τους άθρησκους και αμαρτωλούς και ίσως αλλάξει γνώμη ο θεός και βουλώσει το ηφαίστειο! Το ερώτημα είναι, ως προς ποια θρησκεία είμαστε αμαρτωλοί και σε ποιον θεό πρέπει να προσευχηθούν για μας οι πατέρες... Βρε πού μπλέξαμε...