09 October 2011

Πήρε στα σοβαρά τις «ιερές γραφές»

Διαχρονική οπισθοδρομικότητα


Σοκαριστικό είναι το παράδειγμα ενός Ιταλού, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας εκκλησιαστικής λειτουργίας, σηκώθηκε ήρεμα από το στασίδι, προχώρησε στο κέντρο του ναού και... έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια!

Ο 46χρονος Aldo Bianchini, ύστερα από την φρικαλέα πράξη του, κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η μητέρα του προσπαθούσε να τον συνεφέρει. Φυσικά, η λειτουργία σταμάτησε αμέσως και ο ιερέας Lorenzo Tanganelli φώναξε για βοήθεια.

Ο Bianchini μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν την όρασή του. Ο γιατρός Gino Barbacci είπε σχετικά: "Χρειάζεται υπεράνθρωπη δύναμη, για να κάνεις κάτι τέτοιο." Ο άντρας δήλωσε στους γιατρούς στο Viareggio της Ιταλίας, ότι "άκουσε φωνές" που του έλεγαν να βγάλει τα μάτια του.

Σχετικό κομμάτι στην Βίβλο (Ματθαίος, κεφ. 5) αναφέρει πως αν το δεξί μάτι σου είναι ικανό να σε οδηγήσει στην αμαρτία, τότε πρέπει να το βγάλεις, για να μην νοσήσει το υπόλοιπο σώμα...
27 Aκούσατε πως δόθηκε στους αρχαίους η εντολή: Ου μοιχεύσεις.
28 Eγώ όμως σας λέω πως, όποιος κοιτάει γυναίκα παρακινούμενος από σαρκική επιθυμία, έχει κιόλας διαπράξει μοιχεία μαζί της μέσα στην καρδιά του.
29 Γι' αυτό, αν σε σκανδαλίζει το δεξί σου μάτι, βγάλε το και πέταξέ το από πάνω σου, γιατί σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, παρά να πεταχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα...
Το περιστατικό ανέφερε στην εφημερίδα Sun ο αποσβολωμένος ιερέας, Lorenzo Tanganelli που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, ούτε φανταζόταν ότι θα βρεθεί άνθρωπος να πάρει στα σοβαρά τα παραμύθια από την έρημο της Μέσης Ανατολής!.

ΠΗΓΗ: Περίεργα - PERIERGAA: Έβγαλε τα μάτια του με τα ίδια του τα χέρια επειδή άκουγε "θεϊκές" φωνές!
Είπαμε τέκνα μου να μελετάμε τις γραφές, αλλά όχι να τις παίρνουμε στα σοβαρά, όπως επέβαλαν ο "ιερός" Αυγουστίνος και ο "μέγας" Βασίλειος... Χαλαρά και όπως σας βολεύει να καταλαβαίνετε το λόγο του κυρίου! Δεν βλέπετε τους παπάδες πώς καλοπερνάνε παρά τις τόσες επιταγές φτώχειας, ταπείνωσης και νηστείας που επιβάλλει ο λόγος του θεού τους;