12 June 2009

Εμβολιασμός με γουρνόπουλο

Διαχρονική οπισθοδρομικότητα


Όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο οργανώνεται στη Σαουδική Αραβία προσκύνημα στους «αγίους τόπους» της Μέκκας, κάτι σαν το χριστιανικό προσκύνημα στους επίσης «αγίους τόπους» της Ιερουσαλήμ, όπου επιπλέον οι μουσουλμάνοι ρίχνουν και «λίθον αναθέματος» σε κάποιο σημείο εναντίον του ενιαίου στις μονοθεϊστικές θρησκείες σατανά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, από τα εκατομμύρια ανθρώπων από όλο το μουσουλμανικό κόσμο που συρρέουν εκεί σε περιορισμένο χώρο, δημιουργούνται διάφορα προβλήματα υγιεινής, διατροφής και ασφάλειας. Κατά καιρούς ξεσπάνε επιδημίες, τις οποίες το καθεστώς έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει, όχι με επικλήσεις στον Αλλάχ, αλλά με τους δυτικής επινοήσεως μαζικούς εμβολιασμούς των προσκυνητών.

Τώρα ανακαλύφθηκε από το Ανώτατο Ισλαμικό Συμβούλιο της Ινδονησίας ότι σε ένα εμβόλιο κατά της μηνιγγίτιδας περιέχεται ένα ένζυμο από χοίρους και, εννοείται, αυτό αντιβαίνει στην πρόβλεψη του κορανίου ότι αυτά τα ζώα είναι βρώμικα – ό,τι κι αν σημαίνει ο χαρακτηρισμός «βρώμικο ζώο»! Έτσι, λοιπόν, το Συμβούλιο ζήτησε από την Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, να πάψει να «μολύνει» τους ευσεβείς μουσουλμάνους με το χοιρινό ένζυμο!

Ιατρικά και φαρμακευτικά επιτελεία προσπάθησαν να εξηγήσουν το λόγο που είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται αυτό το ένζυμο σε κάποιες βιοχημικές διεργασίες κατά την παρασκευή του εμβολίου και ότι δεν υπάρχει αυτή την εποχή άλλο υποκατάστατο. Οι Ινδονήσιοι ιμάμηδες είναι όμως αμετάπειστοι…

Εννοείται, οι φυλλάδες στις μουσουλμανικές χώρες αγανάκτησαν, μόλις πληροφορήθηκαν γι’ αυτό το έγκλημα που γίνεται σε βάρος των πιστών: «Μας ποτίζουν με χοιρινές βρωμιές», έγραψαν μερικές, άλλες ζήτησαν να πάψει να ελέγχει τους «ιερούς τόπους» η σαουδαραβική κυβέρνηση και ό,τι άλλο φώτισε ο Αλλάχ τον κάθε δημοσιογράφο.

Μπορούμε να σκεφτούμε τι θα έγραφαν οι ίδιοι, αν αυτοί οι εμβολιασμοί είχαν οργανωθεί και επιβλεφθεί από διεθνείς οργανισμούς με «άπιστους» στη διοικητική και ιατρική ιεραρχία τους. Θα είχε ξεσπάσει επανάσταση, αφού θα ήταν πλέον αποδεδειγμένο ότι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ο Κίσιντζερ και οι Εβραίοι μεθοδεύουν τον αφανισμό των μουσουλμάνων και της πίστης τους.

Σε εξειδικευμένα μουσουλμανικά έντυπα γίνονται τώρα βαθυστόχαστες θεολογικές αναλύσεις, τι θα συμβεί με εκείνους που εμβολιάστηκαν με «χοιρινό», θα πάνε στον παράδεισο ή έχουν εξασφαλίσει την κόλαση; Οι μελέτες αυτές τραβάνε σε μάκρος και δεν μπορούμε να ενημερώσουμε ακόμα έγκυρα τους ευσεβείς αναγνώστες μας για τα θεολογικά πορίσματα!

Το χειρότερο όλων είναι ότι οι εμβολιασμένοι δεν ξέρουν, αν στο κοκτέιλ που τους έδωσαν για εμβολιασμό, όταν πήγαν για προσκύνημα, υπήρχε μέσα και γουρνόπουλο. Έτσι, εκατομμύρια πιστοί μουσουλμάνοι, θα έχουν στο εξής, εκτός από τη θρησκόληπτη οπισθοδρομικότητά τους, και την αμφιβολία, μήπως έχουν χάσει το δρόμο για τον παράδεισο, με τα 72 ουριά και τα πολλά πιάτα γεμάτα σπυρωτό πιλάφι, οπότε τσάμπα συεχίζουν να προσεύχονται…

(Στέλιος Φραγκόπουλος, Stelios Frangopoulos)